Arjen van Milgen & Peter Venema

Badkamer verbouwen of renoveren

Badkamer verbouwing of renovatie in Groningen, Friesland of Drenthe

Bent u niet meer tevreden met uw badkamer? Dan kunt u kiezen voor een complete verbouwing of een kleine renovatie. U heeft vast wel een idee wat er moet gebeuren en welk sanitair aan uw wensen voldoet. Natuurlijk komt er veel kijken bij een verbouwing of renovatie van een badkamer. U zult zorgvuldig moeten ontwerpen, plannen en monteren. Bouwbedrijf De Jongens helpt u graag met alle onderdelen om uw droombadkamer te realiseren. We zijn werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe om onze klanten voorzien van hun droombadkamer.

Een nieuwe badkamer ontwerpen en monteren

Bouwbedrijf De Jongens is niet alleen een expert in de montage van een nieuwe badkamer, maar ook in het ontwerp ervan. Door uw wensen centraal te stellen, zullen wij samen met u een badkamer ontwerpen die functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus is. Daarnaast is het mogelijk om aanpassingen te doen als u slecht ter been bent. Het is ook mogelijk om nog meer comfort aan uw badkamer te geven door aanleg van vloerverwarming. Ook dit valt onder onze specialisaties. Wij zullen tijdens het ontwerpen van uw badkamer denken aan alle facetten, waardoor uw droombadkamer realiteit wordt.

Wanneer het ontwerp volledig is, kan het slopen van de oude badkamer starten! Op basis van het ontwerp, wordt uw nieuwe badkamer vakkundig, veilig en goed gemonteerd. Alles wordt netjes afgewerkt, zodat u langdurig gebruik kunt maken van de nieuwe badkamer.

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Of u nu met een paar kleine aanpassingen een groots effect wilt creƫren, of alles wilt vervangen, Bouwbedrijf De Jongens is een expert in badkamerrenovatie. We zullen u een complete, veilige en goede badkamer leveren, die voldoet aan uw eisen. Naast ontwerp en montage denken wij ook graag mee over de kosten van de badkamerverbouwing en de planning. Zodat u met een glimlach terug kunt kijken naar de verbouwing.

Bent u benieuwd geworden naar de transformatie die wij uw badkamer kunnen geven of wilt u een offerte? Bouwbedrijf De Jongens is actief in Groningen, Friesland en Drenthe, wij zijn dus altijd in de buurt! Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.