Arjen van Milgen & Peter Venema

CV ketel installatie

CV ketel Groningen, Friesland & Drenthe

De gemiddelde levensduur van een cv ketel is 12 tot 15 jaar. Dit betekent dat elke ketel op een bepaald punt moet worden vervangen. Daarnaast past een oudere cv ketel vaak niet meer bij uw woonsituatie. Dit komt omdat er veranderingen in uw woonsituatie hebben plaats gevonden, zoals kinderen die uit huis zijn gegaan. Alle veranderingen in uw woonsituatie hebben invloed op uw cv ketel. Ook veroorzaken oudere cv ketels vaak hogere energierekeningen. Uw oude cv ketel op tijd vervangen, kan u zeker geld opleveren en Bouwbedrijf De Jongens helpt u hier graag bij!

Uw cv ketel vervangen en installeren

Bij het kiezen van een nieuwe cv ketel moet u nadenken over de grootte van de woning, in hoeverre uw woning is geïsoleerd, maar ook hoe u de verwarming gebruikt. Het is van belang dat uw nieuwe cv ketel het juiste vermogen heeft om uw huis optimaal te verwarmen. Een nieuwe cv ketel aanpassen op uw woonsituatie is ook van belang voor een lagere energierekening. U bespaart met een nieuwe cv ketel vaak veel geld, maar verhoogt ook de waarde van uw huis!

U kunt ervoor kiezen om een cv ketel zelf te installeren. Toch is het aan te raden uw cv ketel vakkundig te laten installeren door een professional. Bouwbedrijf De Jongens installeert uw nieuwe cv ketel vakkundig. Door onze kennis van loodgieterswerkzaamheden kunnen wij uw nieuwe cv ketel veilig installeren. Ook stellen wij deze op de juiste manier af, zodat het helemaal is aangepast op uw woonsituatie.

Uw huis duurzaam verwarmen

Wilt u graag duurzaam uw huis verwarmen, dan kunt u ook kiezen voor een combinatie van een cv ketel met een zonneboiler. Deze boiler is een duurzame toevoeging aan uw cv ketel. Waarmee u niet alleen het milieu bespaard, maar ook geld! Bouwbedrijf De Jongens is een vooruitstrevend en kundig bouwbedrijf dat graag u extra duurzame oplossingen biedt voor u.

Wat bouwbedrijf de jongens voor u kan doen

Door onze kennis van loodgieterswerkzaamheden kan Bouwbedrijf De Jongens uw nieuwe cv ketel zeker correct en vakkundig installeren. We stellen de cv ketel af naar uw wensen en staan garant voor een veilige installatie. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wilt u weten wat de cv installatie kosten zijn, of bent u nieuwsgierig naar het tijdsbestek? Neem dan vrijblijvend contact op! We vertellen u graag meer. We zijn actief in Groningen, Friesland en Drenthe en helpen u graag met de vervanging van uw cv ketel, maar kunnen ook helpen met andere werkzaamheden!