Arjen van Milgen & Peter Venema

Diensten

Diensten van Bouwbedrijf De Jongens in Groningen, Friesland en Drenthe

Of het nu gaat om een grote verbouwing of kleine klus bij Bouwbedrijf De jongens kunt u terecht voor uiteenlopende klussen. Wilt u bijvoorbeeld meer leefruimte? Wij draaien onze hand niet om voor een duurzame verbouwing of renovatie, zoals een aanbouw of uitbouw. Ook staan wij klaar voor kleine aanpassingen in en rondom het huis, zoals comfortverbetering van het huis. Goede voorbeelden hiervan zijn dak- en wandisolatie, wandverwarming en vloerverwarming.

Daarnaast helpen wij u ook graag om uw droombadkamer te creëren. We zijn gespecialiseerd in badkamer verbouwing en renovatie. We zullen uw droombadkamer vakkundig installeren. Om het plaatje compleet te maken, installeren wij ook op aanvraag een waterontharder. Dit voorkomt kalk in het water en heeft veel voordelen en niet alleen voor uw badkamer!

Naast verbouwen en renoveren, kunt u bij ons ook terecht op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om de vervanging van de cv-ketel of de binnenriolering, wij helpen u graag. Daarnaast helpen wij u ook bij verduurzaming van uw huis door bijvoorbeeld een zonneboiler. Ook voor de aanleg van licht, krachtstroominstallaties en telefonie- en datacommunicatie zijn wij in te huren. Wij specialiseren ons ook in elektrotechniek.

Wat Bouwbedrijf De jongens kan doen voor u

Onze sleutelwoorden zijn kwaliteit en duurzaamheid. Voor elke klus willen wij het beste resultaat leveren, waar u lang plezier van zult beleven. Bij ons staat u, als klant, voorop. We willen dat u met een glimlach terug kijkt op de verbouwing. Dus alles gaat in goed overleg met zo min mogelijk overlast voor u!

U bent aan het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en installatie bij Bouwbedrijf De Jongens. We zijn een modern een daadkrachtig bedrijf en gedreven om het beste resultaat te bereiken voor u. We nemen klussen aan in Groningen, Friesland en Drenthe, zodat wij snel ter plekke kunnen zijn.

Wilt u weten welk resultaat wij voor u kunnen bereiken, of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We beantwoorden graag u vragen, maar stellen ook vrijblijvend een offerte op voor u.

 

Bouwen met Bouwbedrijf De Jongens is bouwen zonder zorgen!