Arjen van Milgen & Peter Venema

Duurzaam verbouwen en renoveren

Een duurzame verbouwing of renovatie in Groningen, Friesland of Drenthe

Mogelijk bent u uit uw jasje gegroeid en heeft u behoefte aan meer leefruimte. U kunt dan kiezen voor verhuizen, maar ook voor een duurzame verbouwing of renovatie. Een uitbouw, aanbouw of dakkapel kan u veel meer ruimte opleveren. Bouwbedrijf De Jongens is een expert in duurzaam verbouwen en renoveren, waarbij uw woonwensen centraal staan.

Energieneutraal uw huis verbouwen en daarmee zorgen voor comfortverbetering

Misschien is uw huis niet helemaal up to date. U kunt dan kiezen voor comfortverbetering. Met kleine aanpassingen aan het huis creëert u een comfortabel en duurzaam huis. Hierbij kunt u denken aan de vervanging van materialen, vloerverwarming, maar ook aan extra stopcontacten in huis. Naast de aanbreng van extra comfort in huis, levert comfortverbetering vaak een extra voordeel op. Een goed voorbeeld hiervan is isolatie. Hiermee maakt u uw huis niet alleen comfortabeler, maar ook meer energieneutraal. Een besparing voor het milieu en uw portemonnee. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en wandisolatie en helpen u graag aan een goed geïsoleerd huis.

Natuurlijk heeft een goed geïsoleerd huis ook de juiste ventilatie nodig. Naast onze specialisatie in isolatie, specialiseren wij ons ook in ventilatie. Zo krijgt u een compleet plaatje! Door ventilatie voorkomt u schimmel, nare geurtjes en tocht, want met de juiste isolatie zorgt u voor een gezonde leefomgeving!

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Duurzaam verbouwen of renoveren kan uw huis comfortabeler maken en weer laten voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast maakt u een mooie bijdrage aan het milieu. Dit is natuurlijk een win-win situatie! Bouwbedrijf De Jongens helpt u graag met deskundig advies en maatwerk. Ook begrijpen wij dat een verbouwing ingrijpend is. Daarom zullen wij er alles aan doen om overlast te voorkomen, zodat u met een glimlach terugkijkt op de verbouwing. Wilt u weten of uw woonwensen werkelijkheid kunnen worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bouwbedrijf De Jongens helpt u graag met elke verbouwing of renovatie in Groningen, Friesland of Drenthe!