Arjen van Milgen & Peter Venema

Elektrotechniek

Meterkast vervangen in Groningen, Friesland en Drenthe

Een oudere meterkast voldoet vaak niet meer aan de huidige richtlijnen of kan uw huidige apparatuur niet ondersteunen. Bij de vervanging van uw meterkast zult u rekening moeten houden met verschillende factoren, zoals hoeveel groepen u wilt. Wij begrijpen dat u liever een expert inhuurt om een meterkast te installeren. Bouwbedrijf De Jongens kan u nieuwe meterkast vakkundig installeren.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u geen nieuwe meterkast nodig heeft, maar alleen de groepenkast moet worden vervangen of er een extra groep bij moet. Dit kan omdat de huidige groepenkast uw nieuwe apparatuur niet voldoende ondersteunt. Natuurlijk moet de installatie van de groepenkast vakkundig worden uitgevoerd en daarvoor zit u bij Bouwbedrijf De Jongens ook goed.

Bouwbedrijf De Jongens installeert uw licht- en stroominstallaties

Licht- en stroominstallaties moeten goed worden geïnstalleerd, zodat u geen stroomstoringen heeft in de toekomst. Bij Bouwbedrijf De Jongens kunt u terecht voor verschillende installaties, zoals de aanleg van licht (230V). Ook voor stroominstallaties bent u aan het juiste adres. Een zwakstroominstallatie ondersteunt bijvoorbeeld de bel en een intercominstallatie en een krachtstroominstallatie ondersteunt zwaardere apparatuur.  Wij kunnen zowel de zwakstroominstallatie, als de krachtstroominstallatie (380V) voor u installeren. Door deze kennis zijn wij door particulieren en bedrijven in te huren.

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Tijdens de verbouwing of renovatie speciaal een elektricien inhuren is niet nodig! Bouwbedrijf De Jongens kan u het complete plaatje leveren, of het nu gaat om een kleine of grote klus. Welke hulp u ook nodig heeft op het gebied van elektrotechniek, wij bespreken graag met u de mogelijkheden, planning en kosten. Wilt u een graag offerte of bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bouwbedrijf De Jongens klaart al uw klussen op het gebied van elektrotechniek in Groningen, Friesland en Drenthe.