Arjen van Milgen & Peter Venema

Installatietechniek

Elektrotechniek – In Groningen, Friesland en Drenthe

Waarschijnlijk brandt u liever niet uw vingers aan elektriciteitsdraden. Het is ook aan te raden om een expert in te huren voor bijvoorbeeld de installatie van uw meterkast of krachtstroominstallaties. Bouwbedrijf De Jongens kan u helpen met verschillende installaties op het gebied van elektrotechniek, zoals krachtstroominstallatie en meterkast vervanging. Ook kunnen wij u helpen met telefonie- en datacommunicatie. U hoeft dus tijdens een verbouwing niet speciaal een elektricien in te huren voor de klussen. Lees hier meer!

Loodgieterswerkzaamheden in Groningen, Friesland en Drenthe

U hoeft tijdens de verbouwing ook niet speciaal een loodgieter in te huren. Of u nu een grote verbouwing op de planning heeft staan of alleen uw cv ketel moet worden vervangen. Bouwbedrijf De Jongens kan u helpen met verschillende loodgieterswerkzaamheden. Wij specialiseren ons onder andere in cv ketel aansluiting en de aansluiting en aanleg van binnenriolering. Bij de verbouwing of renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer leveren wij het totale plaatje en wij zullen altijd vakwerk leveren. Lees hier meer over onze loodgieterswerkzaamheden.

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Als bouwbedrijf hebben wij veel kennis in huis. Doordat wij kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van elektrotechniek en loodgieterswerkzaamheden kunnen wij u altijd helpen. Door onze ervaring leveren wij altijd kwalitatief maatwerk en om het beste resultaat te bereiken, houden wij ook rekening met de huidige omstandigheden en uw wensen. Ook houden wij natuurlijk rekening met de kosten en planning. Wij willen graag dat u met een glimlach terugkijkt op de verbouwing! Daarnaast leveren wij zelfs een extra service bij onze loodgieterswerkzaamheden. Wanneer zich acute problemen of noodgevallen voordoen, zullen wij dit direct oplossen!

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met ons! We kunnen u helpen in Groningen, Friesland en Drenthe met al uw loodgieterswerkzaamheden en installatietechniek.