Arjen van Milgen & Peter Venema

Loodgieterswerkzaamheden

Aanleg binnenriolering

Hoort u rare geluiden of loopt uw afvoer niet goed weg? Dit zijn voortekenen van problemen met de riolering. Om schade, overlast en onkosten te voorkomen is het belangrijk om op tijd te handelen. Bouwbedrijf De Jongens kan u helpen met binnenriolering. Wij zijn met name gespecialiseerd in de aansluiting en aanleg van riolering.  Dit betekent dat wij het complete plaatje kunnen leveren tijdens een verbouwing en dat u zich ook in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over de staat van het riool!

CV ketel

U geniet vast elke dag van een warme douche in de ochtend en uw dag is niet compleet zonder een frisse douche. Hiervoor is een goede cv ketel van belang, maar ook voor het verwarmen van uw huis. Misschien is uw cv ketel aan vervaging toe of heeft u een grote verbouwing gepland. Bouwbedrijf De Jongens helpt u graag met de cv installatie. Wij vervangen uw oude ketel en zullen de nieuwe cv ketel vakkundig installeren. Vervolgens kunnen wij u ook helpen met het instellen en afstellen van de cv ketel. Lees hier meer over de voordelen van cv ketel vervanging en wat wij voor u kunnen betekenen.

Installaties

Naast binnenriolering en cv ketel installatie, kunnen wij u ook helpen met warm- en koudwaterinstallaties. Daarnaast specialiseren wij ons ook in gasinstallaties. Beide installaties kunnen wij vakkundig installeren, zodat u verzekerd bent van een warme douche in een veilig huis. Of u nu de badkamer wilt verbouwen of een aanbouw wilt, wij kunnen alle loodgieterswerkzaamheden uitvoeren voor u. U hoeft niet speciaal een loodgieter te bellen.

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Door onze ervaring en kennis op het gebied van loodgieterswerkzaamheden, kunnen wij u helpen bij een complete verbouwing of renovatie. Voor optimaal resultaat houden wij bij het aanleggen van leidingen of plaatsen van installaties rekening met uw wensen, maar ook de omstandigheden. Ook denken wij graag met u mee over de planning en kosten. Zodat u zonder zorgen terug kunt kijken op de verbouwing. Daarnaast bieden wij een extra service bij onze loodgieterswerkzaamheden! Mochten er acute problemen zijn, of sprake van een noodgeval, dan regelen wij dat dit direct wordt opgelost! Wilt u een offerte of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.