Arjen van Milgen & Peter Venema

vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen in Groningen, Friesland en Drenthe

Met de aanleg van vloerverwarming zorgt u voor een enorme comfortverbetering in huis. Het is verstandig om vloerverwarming te overwegen wanneer u wilt beginnen aan een verbouwing. Immers, de gehele vloer moet worden verwijderd voor de aanleg van vloerverwarming. Natuurlijk is het mogelijk uw huidige vloer te behouden, maar u zult toch rekening moeten houden met een kleine verbouwing tijdens de aanleg van de vloerverwarming. Een verbouwing is het ideale moment voor de aanleg. Bouwbedrijf De Jongens helpt u graag met vloerverwarming in bijvoorbeeld uw badkamer of woonkamer.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een comfortverbetering in huis. De ruimte zal gelijkmatig worden verwarmd en u zult nooit meer last hebben van koude voeten. Ook kunt u de ruimte optimaal benutten omdat u geen lelijke radiatoren in huis heeft. Een bijkomend voordeel van vloerverwarming is het feit dat het geruisloos is. U zult dus geen last meer hebben van piepende radiatoren. Daarnaast hoeft u minder onderhoud te plegen aan vloerverwarming, maar bovenal is vloerverwarming kostenbesparend!

Hoewel de aanleg van vloerverwarming duur is, zult u kosten besparen op uw energierekening. Doordat vloerverwarming op lagere temperaturen kan verwarmen. U zult zeker een lagere energierekening ontvangen aan het einde van de het jaar! Bovenal zorgt vloerverwarming voor een waardevermeerdering van het huis.

Wat bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Bent u van plan uw badkamer of woonkamer te verbouwen en wilt u direct een enorme comfortverbetering doorvoeren, dan is vloerverwarming een goede optie! Bouwbedrijf De Jongens heeft veel ervaring in de aanleg van vloerverwarming, naast hun ervaring in loodgieterswerkzaamheden. U kunt dus zeker op ons bouwen voor een solide aanleg van de vloerverwarming. Wilt u graag informatie over de kosten van vloerverwarming, de planning van aanleg of informatie welke mogelijkheden er zijn, neem dan vrijblijvende contact met ons op! Wij helpen u graag verder! Naast vloerverwarming kunnen wij u ook helpen met wandverwarming. Hiermee maakt u het plaatje compleet.