Arjen van Milgen & Peter Venema

Wandverwarming

Wandverwarming Groningen, Friesland & Drenthe

Wandverwarming wordt steeds populairder en staan ook wel bekend als knuffelmuurtjes. Deze warme muren kent u waarschijnlijk van het zwembad. Tegenwoordig leggen steeds meer mensen deze knuffelmuurtjes ook aan in huis. Het is een goede oplossing om die ene hoek in de kamer te verwarmen. Daarnaast levert het een enorme comfortverbetering op. Welke reden u ook heeft voor een knuffelmuurtje, Bouwbedrijf De Jongens staat garant voor een volledige en kundige installatie van uw wandverwarming.

Voordelen van wandverwarming

Misschien vindt u de aanleg van wandverwarming overdreven. Toch heeft wandverwarming verschillende voordelen. Deze voordelen zijn vergelijkbaar aan vloerverwarming. De grootste voordelen van wandverwarming zijn:

  • De stralingswarmte van wandverwarming is hoger dan radiatoren.
  • Wandverwarming heeft een hoog rendement, u verdient uw investering snel terug.
  • U kan het huis afkoelen, doordat u ook koel water door buizen kan laten stromen.
  • Geen lelijke radiatoren in huis, want de verwarmingselementen zitten verstopt in de muur.
  • Minder dwarrelend stof in huis, doordat er een verminderde luchtcirculatie is.

De voordelen van wandverwarming zijn vergelijkbaar aan vloerverwarming. Bovenal is het een duurzaam!

Wandverwarming aanleggen

Wandverwarming wordt vaak toegepast in kleinere ruimtes of voor bepaalde stukken in de ruimte die niet goed worden verwarmd. De opbouw van wandverwarming is ongeveer gelijk aan vloerverwarming. Het is slim om dit uit te besteden. Het buizenstelsel moet kundig worden geplaatst om er langdurig plezier van te hebben.

Wandverwarming kan op twee verschillende manieren worden aangelegd. Bouwbedrijf De Jongens zal voor u kijken wat passend is voor u. Met onze expertise zit u zeker goed.

Wat Bouwbedrijf De Jongens voor u kan doen

Wanneer u uw wandverwarming laat aanleggen door Bouwbedrijf De Jongens bent u garant van een goede aansluiting. Eerst maken wij een plan met u, zodat ons werk voldoet aan uw verwachtingen. Natuurlijk passen wij onze expertise en eerlijkheid ook toe. Wij staan garant voor een duurzame oplossing voor elk probleem.

Natuurlijk bespreken wij met u wanneer wij de werkzaamheden zullen uitvoeren en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Zodat wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen! Wilt u graag meer informatie over wandverwarming of een offerte? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons!